November 2023

Regjistrimi fillestar I biznesit (Person Fizik)

1- Identifikohu ne e-albania si individ 2-Perzgjedh sherbimin: Regjistrimi fillestar i biznesit (Person Fizik)3- Plotesoni formularin sipas fushave perkatese, kujdes te vecante:* Adresa e biznesit*Fusha e veprimtarise4- Mbasi kemi derguar aplikimin dhe eshte gjeneruar NIPT: *regjistro biznesin ne e-Albania* regjistrohu ne: https://efiling.tatime.gov.al/cats_public/Account/LogOnsi fillim me user:...

Compare listings

Compare
× How can I help you?