March 2023

Dita e nje Agjenti Imobiliar

www.santi-partners.com Agjentet Imobiliar jane te licensuar per te ofruar sherbimet e ndermjetesimit te transkasioneve per prona: blerje, shitje, qera per: apartamente, vila, zyra, toka etj Cdo dite eshte ndryshe per nje Agjent Imobiliar pasi ka nje kombinim midis terrenit dhe pjeses administrative. Nje dite tipike eshte ajo e kohes ne zyre, takime me klientet, inspektimet dhe shoqerimet ne prona...

Compare listings

Compare
× How can I help you?